Blog

ÚJRAGONDOLVA, ÚJRAFEJLESZTVE – vadonatúj fehéren fogó filcek

2023.09.12 13:24
Wieland Veronika
Wieland Veronika
ÚJRAGONDOLVA, ÚJRAFEJLESZTVE – vadonatúj fehéren fogó filcek

Nyolc évvel ezelőtt mutattuk be első fehéren fogó markereinket… ami akkor nagy újításnak számított és lehetőségeikhez mérten Neulandék a legtöbbet hozták ki belőle. Azonban ma már számos olyan új technika és lehetőség elérhető, ami akkor még nem állt a fejlesztők és a gyártók rendelkezésére.

A feketén fehéren ötlet vagánynak és jónak tűnt – szerintünk ma is az - de sajnos az akkori tinta minőségével sem a gyártó, sem pedig mi forgalmazók nem voltunk maradéktalanul elégedettek. Túl átlátszó volt, és valljuk be, csak keveseknek jött be, hogy időbe telt, mire fokozatosan fehérré vált, ahogy száradt. Elégedetlenek voltunk, ezért rövid idő után le is vettük a polcról.

Ami 2015-ben még nem volt lehetséges, most valóság!

A feketén fehéren vagánysága, letisztultsága viszont továbbra sem hagyta nyugodni Neulandékat, ezért aztán komoly energiákat fektettek a fejlesztésbe.

A legjobb minőségű fehér filctoll célt kitűzve maguk elé vágtak bele a fejlesztésbe. Szakértőik közel két évig fáradhatatlanul kísérleteztek a minden tekintetben legjobb tinta előállításával.

Sokféle keverék összetételét tesztelték, végtelen számú filcet töltöttek meg, hasonlítottak össze, teszteltek és teszteltek, és igen, számos verzió landolt a kukában. Tartott ez két éven át, amíg végül megalkották a győztes képletet, amely már az első tollvonástól igazán fehér volt.

Gólyahír

Teljesen új fekete lappal indítva, újragondolva és újra- és újrafejlesztve született meg a Neuland filctoll klán legújabb tagja a 4 tagú Neuland Cover Marker család.

Négy verzióban elérhető

  • FineOne® Cover: ideális kisebb felületekre, tiszta vonalakat kínálva fekete papíron és sötét háttéren.
  • No.One® Cover: vágott- és kerek heggyel egyaránt elérhető.
  • BigOne® Cover: drámain nagy, ecsethegyes változatban kapható. Erős vonalai és ívei ideálisak a fekete papíron történő kézírásra, továbbá izgalmas, magával ragadó képeket hozhatsz létre vele szürke és barna papíron is. Még ennél is többre képes: üvegfelületeken is használható.

Az igazán extra hatás érdekében kombózd Outlinerrel

Az új Neuland Cover Markert minden olyan felületen használhatod, amelyet korábban Neuland Outlinerrel feketítettél be.

Sőt, ha az új fehér filccel többször átmész a korábban outlinerrel készített vizualizáción, akkor egy teljesen fedett opálos eredményt érhetsz el.

Újratölthető

Végül, de nem utolsósorban, az új Cover markereknél is fontos szempont volt a környezettudatosság, így aztán mindeyik verzió újratölthetős. Csakúgy, mint a többi klasszikus filcünk. Pl.: a Neuland BigOne® Cover egyetlen RefillOne Cover tinta palackkal akár 11 alkalommal újratölthető.

Elégedettek vagyunk a Cover markerekkel? Naná!

És biztosak vagyunk benne, hogy Te is imádni fogod őket! Ideje tesztelned!

Webáruház készítés
paypal cellum_masterpass simplepay_hu_v2