Blog

Társ a vizualizációban - mindent a Neuland FineOne® filctollakról

2021.04.14 09:00
Wieland Veronika
Wieland Veronika
Társ a vizualizációban - mindent a Neuland FineOne® filctollakról

FineOne Outliner, Art, Sketch, ecsethegyű, kerekhegyű, 0,1 mm vagy 5 mm hegyvastagság - mit jelentenek ezek és melyik filctollat mikor használjuk? Ennek jártunk utána legújabb hírlevelünkben.

FineOne Outliner - a finom körvonalak szakértője

Az Outliner-rel rajzolt körvonalak a speciális tinta összetételének köszönhetően nem lesznek maszatosak és nem mosódnak össze a többi színnel. Abszolút segítség vázlat és rajz alapok készítéséhez kerek vagy ecset heggyel.

FineOne Art és FineOne Sketch - a részletek kidolgozásáért

Az Art filctollak hegyének vastagsága a 0,5 mm - 5 mm skálán mozog, míg a Sketch hegyei ennél is vékonyabbak, maximum 0,5 mm-esek. Ezekkel az ecset-, illetve tus hegyekkel abszolút rámehetünk a rajzunk részleteire, az Outliner által meghúzott dinamikus vonalak, formák kitöltésére, a rajzunk színekkel való feltöltésére.

Gyönyörű színek

A FineOne filceket a szivárvány minden színében megtaláljuk, tényleg el lehet veszni a gyönyörű árnyalatokban. A rajzok, vázlatok egyes részei könnyedén kiemelhetőek a piros, kék, pasztellkék, óceán, zöld, világoszöld, pasztell zöld, fénylő sárga, pasztell sárga, vérnarancs, ibolyakék, szeder, aranyokker (és a sort tudnánk még folytatni) színekkel.

Cserélhető hegyek, utántölthető színek

A FineOne filcek tényleg egy életre szólnak, hiszen ha a hegyük elkopott, könnyedén cserélhetjük őket. Ha pedig a kedvenc színünk kifogyóban van, nem kell eldobnunk a filcet, hanem néhány mozdulattal egyszerűen csak utántölthetjük. Imádjuk, hogy nemcsak segítik a vizualizációt,a FineOne filcei, hanem környezetbarátak is.

Aktuális tippek neked:

 
      

 
 

Hatékony virtuális megbeszélések - április 29.

Ha meg szeretnéd ismerni a hatékony virtuális megbeszélések aranyszabályait, akkor ez a webinár neked szól! A virtuális térben tartott megbeszéléseknek kétségkívül számos előnyük van, de a gyakorlatban sokszor nem tudjuk ezeket kihozni belőlük. Tarts velünk és megmutatjuk, milyen egy hatékony megbeszélés struktúrája, miért érdemes egy megbeszélést folyamatként kezelni, hogyan teremthetsz bevonó légkört egy megbeszélésen.

 

Action Learning Facilitátor képzés - április 27-29.

Az április 27-én kezdődő, három napos Action Learning Facilitátor képzésen olyan különleges coaching szemléletű kiscsoportos módszertannal ismerkedhetünk meg, amellyel a szervezetek agilitását és rezíliens képességét tudjuk támogatni és ami sokak szerint az elmúlt ötven év egyik legjelentősebb újítása a menedzsment és szervezetfejlesztés terén. Aki pedig elvégezte a háromnapos képzést, de szívesen kiegészítheti ismereteit, várjuk egynapos online képzésünkön, ahol az alap facilitátori tudást összehangoljuk az online tér lehetőségeivel.

 

 

 

 

Életközepi Váltás tréning - május 11-től

Karrierváltást fontolgatsz? Nem tudod hogyan kezdj hozzá vagy mit is szeretnél? Az Életközepi Váltás tréning támogatást, kísérést igyekszik megadni azoknak, akik már váltanának, de nem tudják, hogy merre és hogyan. Azoknak segít, akiknek jól jönnek a segítő társak az elindulásnál, és nem sajnálják maguktól az időt és az erőfeszítést a sikeres váltáshoz. A tréning végére amellett, hogy kész terved lesz a jövődre, képes leszel leküzdeni saját kétségeidet is.

 

 

Webáruház készítés
paypal cellum_masterpass simplepay_hu_v2