Blog

Karrierváltásban gondolkodsz? Mutatunk két jó példát és segítünk neked is az útkeresésben!

Szinte mindenki életében eljön egy olyan pont, amikor úgy érzi, szívesen váltana és belekezdene valami újba. Van, aki ennél a gondolatnál meg is áll, de sokan vannak azok is, akik keresik a lehetőségeket és hajlandóak időt, energiát áldozni arra, hogy újra definiálják magukat.

Társ a vizualizációban - mindent a Neuland FineOne® filctollakról

FineOne Outliner, Art, Sketch, ecsethegyű, kerekhegyű, 0,1 mm vagy 5 mm hegyvastagság - mit jelentenek ezek és melyik filctollat mikor használjuk? Ennek jártunk utána legújabb hírlevelünkben.

2021.04.01 08:52
Wieland Veronika
Wieland Veronika
Újabb módszertani online kurzusokat érhetsz el!

Egy ideig személyesen még nem fogunk tudni találkozni, de addig sem hagyunk téged módszertani anyagok nélkül. A tanulni, magukat képezni vágyók számára újabbakkal bővítettük online oktatóvideó kurzusainkat, amelyek röviden, tömören és interaktívan ismertetik meg az egyes módszertanokat.

Színezd újra a tavaszt - tölthető filctollak 48 színben

Igen, jól olvastátok, 48 színben kaphatóak ismét a Neuland tölthető filctollai. Van akinek felcsillan erre a nagy választékra a szeme, míg mások pánikba esnek tőle: Melyik színt válasszam? Milyen színek illenek össze és melyek nem? Segítünk!

Kezdő és haladó Picassók! Ismerjétek meg a bikablo® családot!

Még 8 évvel ezelőtt, amikor megjelent az első bikablo®1 füzet, egyedülálló volt a képzési piacon a tartalmát és funkcióját illetően. Kinyitotta a lehetőséget azok számára is, akik nem rajzoltak olyan jól, viszont elég elkötelezettek voltak a rajzok, egyszerű szimbólumok ereje és jelentőségteljes hatása és használata mellett. Ennek köszönhetően a rajzolás nemcsak a művészi pályát választó, sok-sok „sámlirajzolós” év küzdelmével elsajátított rajzkészséggel rendelkezőknek, hanem mindenki számára elérhetővé vált.

Készüljetek velünk karácsonyra - ajándékötletek tőlünk, nektek

Ezen a héten már az első gyertyát gyújtjuk az adventi koszorún, csak úgy mennek a hetek, hónapok! Ha te sem szeretnéd a karácsonyi meglepetéseket az utolsó pillanatban beszerezni, akkor azt javasoljuk, rendeld meg a kiválasztott termékeket még december elején webshopunkból. Raktárkészletünk idén is korlátozott, a külföldről történő beszerzés és a karácsonyi túlterheltség miatt pedig a szállításnak is több idő kell. És hogy mi kerüljön a “kosaradba”? Segítünk néhány szuper javaslattal!

Ezek az eszközök lesznek segítségetekre az online workshopoknál

Megbeszéléseink, workshopjaink az elmúlt hónapokban a virtuális térbe szorultak és ez a következő időszakban sem fog változni. E heti bejegyzésünkben csupa olyan eszközt gyűjtöttünk össze nektek, amelyek mind-mind segítségetekre lehetnek az online térben.

2020.09.17 10:00
Wieland Veronika
Wieland Veronika
A vizualizáció nagyágyúi

Legyen szó vázlatról, ötletelésről, jegyzetelésről vagy csak néhány szabad pillanatról két munka, feladat között - ha megfigyelitek, szinte egész nap írunk vagy rajzolunk valamit. Vizualizálunk. Nem mindegy viszont, hogy ezt mivel tesszük. Mutatunk néhány szuper terméket, amivel öröm lesz a vizualizálás.

2020.08.10 14:12
Wieland Veronika
Wieland Veronika
RollerPoster

Lejárt a flipchartok kora? Készíts posztereket egyszerűen!

Profi oktatóteremből nem hiányozhat ez a különleges tábla.

2020.08.10 12:28
Thury Mónika
Thury Mónika
Kártyák minden felületre

Minden felületre tapadó kártya???

Olvasd el, miért különleges az Estatics kártya!

Webáruház készítés