Blog

Július a vélemény hónapja

2024.07.02 09:18
Wieland Veronika
Wieland Veronika
Július a vélemény hónapja

Nem kertelünk, FONTOS számunkra a véleményed! Mi is kifejezetten szeretünk ismerősi, baráti ajánlás után vásárolni, mert akkor már előzetesen sokkal nagyobb bizodalmunk van a termék, a webshop/szolgáltató iránt. Így van ez nemcsak az éttermek, hotelek, airbnb esetében, hanem a termékeknél is.

Az online rendelésekre történő tömeges átállással pedig még inkább felértékelődtek a vásárlói vélemények, ajánlások.

 

Sok visszatérő vásárlónk és a szóbeli visszajelzéseik megerősítenek bennünket abban, hogy jó az, amit csinálunk, hogy szeretitek a termékeinket, szolgáltatásainkat.

⭐⭐⭐⭐⭐

 

Szuper lenne, ha vélemények formájában ezt a régi és új vásárlóink is láthatnák a webshopban. Ezért indítottuk útjára A VÉLEMÉNY HÓNAPJA kampányunkat.

Arra kérünk OSZD MEG VELÜNK TAPASZTALATAIDAT az általad vásárolt, ajándékba kapott, kipróbált stb. termék kapcsán. Legyen az filctoll, tábla vagy trénerkoffer. bármi, amire a wwieland shopban találtál...

✍Ezt úgy tudod megtenni, hogy a termékre rákeresel a WWieland webáruházban, és a termékfotók alatt a harmadik VÉLEMÉNYEK menüpontra kattintva írsz termékértékelést.

????A legaktívabb - jelen esetben a legtöbb értékelést író - vásárlóinkat értékes 5 000 Ft, 10 000 Ft és 20 000 Ft-os kedvezménykuponnal jutalmazzuk. Legyél Te az, aki ezt bezsebeli!????

Webáruház készítés
paypal cellum_masterpass simplepay_hu_v2