Blog

Készüljetek velünk karácsonyra - ajándékötletek tőlünk, nektek

2020.11.26 10:42
Wieland Veronika
Wieland Veronika
Készüljetek velünk karácsonyra - ajándékötletek tőlünk, nektek

Ezen a héten már az első gyertyát gyújtjuk az adventi koszorún, csak úgy mennek a hetek, hónapok! Ha te sem szeretnéd a karácsonyi meglepetéseket az utolsó pillanatban beszerezni, akkor azt javasoljuk, rendeld meg a kiválasztott termékeket még december elején webshopunkból. Raktárkészletünk idén is korlátozott, a külföldről történő beszerzés és a karácsonyi túlterheltség miatt pedig a szállításnak is több idő kell. És hogy mi kerüljön a “kosaradba”? Segítünk néhány szuper javaslattal!

Igazi kézműves termék. Ha egy kedvencet kellene kiemelnünk az idei ajándéktippek közül, akkor az a limitált mennyiségben kapható horgolt tolltartó lenne. A kézzel készített, akril festékkel festett fa alapra horgolt tartót többféle színben választhatod, ami igazi kincse lesz egy dolgozóasztalnak. Jöhetnek bele a tollak, ceruzák!

És ha már filctoll és ceruza, akkor ajánljuk a BigOne filctoll szetteket gyönyörűszép színkombinációban vagy a teljesen új dizájnt kapó Neuland FineOne® filceket a szivárvány minden színében. Színekre pedig ebben a szürkeségben nagyon is szükségünk van, úgyhogy válogatásra fel!

Ha már van gyönyörű kézzel készített tolltartónk és bele színes filceink, tollaink, akkor már csak egy szuper jegyzetfüzetre lesz szükség. A Bulletproof jegyzetfüzet tökéletes ötletek, gondolatok összegyűjtésére, a különleges eseményeket, találkozókat pedig ki lehet emelni különböző formájú és méretű matricákkal.

Szereted saját készítésű üdvözlőlappal és kártyával kiegészíteni az ajándékokat? Akkor kreatív winterday csomagunk nagy segítségedre lesz. Hogy mi van benne? Akril vízbázisú markerek, - amelyekkel bármilyen felületet könnyedén díszíthetsz, üdvözlőlapok, amelyeket kedvedre dekorálhatsz, és jó minőségű Washi dekortapasz, ami szinte minden felületre könnyen tapad, egyszerűen lehet vágni és tépni is. A szalagot egyébként külön is megvásárolhatod, nem csak szettben.

Webáruház készítés
paypal cellum_masterpass simplepay_hu_v2