Blog

Metál az ész! Fedezd fel a legmenőbb fémes árnyalatokat!

2021.05.12 10:27
Wieland Veronika
Wieland Veronika
Metál az ész! Fedezd fel a legmenőbb fémes árnyalatokat!

Arról már sokszor írtunk, hogy a Neuland filctollak a szivárvány minden árnyalatában elérhetőek, ember legyen a talpán, aki ki tud közülük választani három kedvencet. Nekünk legalábbis nem megy. És hogy tovább nehezítsük ezt a helyzetet, most bedobjuk a legújabb, fémes árnyalatokat is. Ezt nézzétek!

Ha szeretnétek a vizualizációba egy kis vagányságot vinni, akkor a Neuland FineOne® Metallic filctollakat ajánljuk! Ezek a fémes árnyalatok leginkább fekete papíron mutatnak jól, csak úgy vonzzák a tekintetet. A fémes árnyalattal írt szövegek, az ezzel rajzolt ábrák nagyon figyelemfelkeltőek a kontrasztos hatás miatt.

És ez még nem minden! Ezek a filctollak is újratölthetőek, környezettudatosak, egyszóval hozzák a Neuland filctollaktól elvárt magas minőséget!

 

Hangsúlyos ábrázoláshoz az alábbi termékeket ajánljuk még hozzájuk:

- a myNotepad fekete jegyzetfüzetet vagy a 4-2-sketch jegyzetfüzet

- a Neuland FineOne® Outliner kihúzó filcet - próbáljátok ki, ha együtt használjátok a két filcet, a színek nem mosódnak el

- az utántöltő tintát

fekete FlipChart papírt

A jó híreknek még nincs vége: májusban ugyanis a Neuland FineOne® Metallic filctollakat 15 százalékkal olcsóbban tudjátok megvásárolni webshopunkban!

Aktuális tippek neked:

 
      

 
 

Aratás művészete - május 27-28.

Egy csoportmunka végén az eredmények összegzése éppolyan fontos feladat, mint a csoportmunka azt megelőző fázisai. És hogy miért? Mert az összegzés előrevisz, rögzíti az elhangzottakat és megalapozza a további munka sikereit. Aratás művészete tréningünkön a babérok learatásához szükséges módszereket és eszközöket ismerhetitek meg május 27-én és 28-án! Jelentkezés és részletek itt.

 

Célorientált virtuális folyamat webinár - május 13.

Csökkentsd az eredménytelen virtuális megbeszéléseken elvesztegetett időt az eredményorientált folyamat tervezéssel. Csatlakozz a Célorientált virtuális folyamat webinárunkhoz május 13-án, 17:00 órától. Részletek és jelentkezés itt.

 

 

 

 

Felszabadító technikák - június 4.

Aki csoportokban dolgozik vagy dolgozni fog, gyakran tapasztalja vagy tapasztalni fogja, mennyire fontos része a csoportmunkának a ráhangolódás, a bizalomépítés, főleg nagy létszámú csapatok esetén. A felszabadító technikák olyan apró facilitációs technikák, amelyek mind ezen segítenek. Június 4-én ezekből a technikákból mutatunk be néhányat.

 

 

 

Webáruház készítés
paypal cellum_masterpass simplepay_hu_v2