Blog

Fejleszd magad játékosan - akár a strandon is használhatod ezeket az eszközöket!

2021.06.29 10:26
Wieland Veronika
Wieland Veronika
Fejleszd magad játékosan - akár a strandon is használhatod ezeket az eszközöket!

Ha szívesen csempészel a szabadságodba egy kis aktivitást és szánsz időt az önfejlesztésre, a tanulásra, akkor az alábbi, webshopunkban kapható eszközöket neked ajánljuk! Akár a strandon is elő tudod venni őket és már indulhat is a tanulás!

Dekorálj, keretezz!
Biztosan te is tapasztaltad már, hogy egy meetingen, workshopon milyen fontos szerepe van a vázlatnak, jegyzetnek. Sokszor hangsúlyoztuk mi is, hogy az írott szöveget valamilyen dekorációval, kiemeléssel érdemes feldobni, így a leírtak, elhangzottak még inkább rögzülnek és megmaradnak. Gyakorlásra fel!

Elsőként szükség lesz egy szuper és stílusos jegyzetfüzetre, mi a Bullet Journal jegyzetfüzetet ajánljuk, ami akár még a strandtáskában is könnyen elfér. A Bullet Journal szett ráadásul minden olyan egyéb kiegészítőt is tartalmaz, amelyre szükséged lehet a jegyzetelésnél. Kísérletezz bátran az akril filcekkel, a csodás színű krétákkal, de ne felejtsük el a dekor szalagokat sem! Személyes kedvenceink a Japánból származó, rizspapírból készült Washi öntapadós dekortapaszok, amelyeket különböző mintával és színben tudsz megvásárolni. Nagyon szeretjük, hogy sok-sok felületen használhatóak és könnyen, nyom nélkül eltávolíthatóak.

                                        

Rajz-, írás- és önfejlesztés
Végre van idő jobban elmerülni a betűalkotás és a jegyzetelés rejtelmeiben! A kézírás és rajzolás gyakorlásához szívből ajánljuk Heather Martinez betűalkotó művész könyvét sok-sok kiegészítővel, illetve a Fine Sketchnoting szettet! Próbálgasd ki a szettekhez tartozó különböző típusú és színű filctollakat, hiszen mindegyiknek megvan a saját technikája.
                

Ha pedig van időd és lehetőséged az elmélyülésre, akkor húzz elő a táskádból egy Tanulási térképet. A tanulási térképek kihajtva, angol és német nyelven egy-egy módszertant ismertetnek, így ha szívesen megismernél egy új technikát vagy a már megtanultakat ismételnéd, rögzítenéd, ezek a térképek segítségedre lesznek.

Játékra fel!
Nagyon szeretünk úgy tanulni, fejlődni, hogy közben jól szórakozunk is. Ha te is ebbe a csoportba tartozol, akkor feltétlenül próbáld ki fejlesztő kártyáink valamelyikét! Szereted az izgalmat, a nyomozást? Egy gyilkosság rejtélye kártyajátékban ezt is megtalálod, miközben fejlesztheted facilitátori, problémamoldó és kommunikációs készségeidet is. A Zsinórhúzó játékhoz kicsit több emberre lesz szükség, de megéri! Ez a dinamikus és kreatív rajzolójáték nagyon jól fejleszti a csapatmunkát kis mókázással fűszerezve.

 


 

Aktuális tippek neked:

 
      

      

        
 

Felszabadító technikák – július 15.

Ráhangolódás, bizalomépítés, bevonódás, befogadás, elköteleződés - ha csoportokkal dolgozol, nem is kell magyarázni, hogy ezek mindegyike mekkora kihívásokat tartogat. Legyen szó egy 3-5 fős kis megbeszélésről vagy akár egy több mint 100 fős konferenciáról, ezek a lépések sarkalatosak. A felszabadító technikák workshopon olyan apró facilitációs technikákat mutatunk be, amelyek megoldást kínálnak ezekre a kihívásokra. Csatlakozz július 15-ei workshopunkra!

 

Moderációs Technikák képzés - július 5-6.

A moderáció egy folyamatszabályozó módszertan, mely 5 különböző technikát foglal magába. Ez a módszer garantálja a csoportos értekezletek, megbeszélések és együttműködések sikeres kivitelezését, időbeni tervezhetőségét és eredményességét. Júliusi képzésünkön ezeket a technikákat ismerheted meg!

 

 

 

 

Action Learning Facilitátor képzés - szeptember 14-16.

A szeptember 14-én kezdődő, három napos Action Learning Facilitátor képzésen olyan különleges coaching szemléletű kiscsoportos módszertannal ismerkedhetünk meg, amellyel a szervezetek agilitását és rezíliens képességét tudjuk támogatni és ami sokak szerint az elmúlt ötven év egyik legjelentősebb újítása a menedzsment és szervezetfejlesztés terén. Aki pedig elvégezte a háromnapos képzést, de szívesen kiegészítheti ismereteit, várjuk egynapos online képzésünkön, ahol az alap facilitátori tudást összehangoljuk az online tér lehetőségeivel.

 

 

 
 
Webáruház készítés
paypal cellum_masterpass simplepay_hu_v2