Blog

Határtalan kreativitás és számtalan variáció - a nagy táblakörkép

2021.07.21 10:22
Wieland Veronika
Wieland Veronika
Határtalan kreativitás és számtalan variáció - a nagy táblakörkép

Van összecsukható, bővíthető, mozdítható, asztalra állítható, többrészes, egyrészes, írható felületű, szúrható felületű - a flipchart és pinboard táblák tárháza végtelen. Az alábbi összeállítás segíthet kiválasztani a számotokra legmegfelelőbbet.

 

Kis helyigényű - TopChart asztali flipchart tábla
Ez a karton flipchart tábla méretéből adódóan kis helyen is elfér, bárhol egyszerűen felállítható. Karton felülete nem írható, de a 2 blokk flipchart papír, ami tartozik hozzá, jó sok rajzolási, írási lehetőséget kínál. Online megbeszélésekre vagy kisebb körben tartott workshopokon tökéletes választás.

Állítható és írható - FlipChart ToMove ERGO fekete flipchart tábla
Ha maradnátok a könnyen mozgatható, de elegáns tábláknál, akkor ez a ToMove flipchart tábla tetszeni fog nektek. Elegáns, kiváló minőségű, és a három darab fékezhető görgőknek köszönhetően fixálható, könnyedén mozgatható is. A tábla felülete írható, de a beépített matt fekete papírtartónak köszönhetően flipchart papírt is használhattok hozá.
             

Kisebb megbeszélésekhez - TableTop asztali flipchart tábla
Ha online meetinget vagy workshopot tartotok vagy kiscsoportos megbeszélésetek lesz, akkor a legjobb választás ez a kitámasztókarral, asztalon könnyen felállítható TableTop flipchart tábla. A szúrható felület lehetővé teszi a többfunkciós használatot.

Óriás munkafelület - EuroPin® MC összecsukható PinWand tábla
A táblafelület ugyan nem írható, de pinwand papír használatával eszméletlen nagy munkafüleletet kínál ez a tábla. Attól függetlenül, hogy a mérete jó nagy, könnyen szállítható és felállítása szerszám nélkül végezhető, egyetlen gombnyomással. A kihajtható lábaknak köszönhetően az egész tábla stabil és szuperkönnyű. Pinwand papírral a táblatest teljes felületét be tudjátok borítani, így nagyobb megbeszéléseken, nagycsoportos workshopokon nagy segítség lehet.

Ha írható felületű táblára esik a választásotok, akkor a Neuland No.One® whiteboard típusú szárazon törölhető markereket, ha pedig flipchart tábla mellett döntötök, akkor a Neuland No.One®, a Neuland NoOne® Art, a Neuland TwinOne® és a Neuland BigOne® típusú vízbázisú markereket ajánljuk. És hogy minden marker és kiegészítő kéznél legyen, pakoljátok be őket egy trénerkofferbe és már indulhat is a munka!

Ha még mindig lennének bennetek kérdések a táblákkal kapcsolatban, akkor nézzétek meg ezt a rövid bemutató videót!




 

Aktuális tippek neked:

 
        
 

Action Learning Facilitátor képzés - szeptember 14-16.

A szeptember 14-én kezdődő, három napos Action Learning Facilitátor képzésen olyan különleges coaching szemléletű kiscsoportos módszertannal ismerkedhetünk meg, amellyel a szervezetek agilitását és rezíliens képességét tudjuk támogatni és ami sokak szerint az elmúlt ötven év egyik legjelentősebb újítása a menedzsment és szervezetfejlesztés terén. Aki pedig elvégezte a háromnapos képzést, de szívesen kiegészítheti ismereteit, várjuk egynapos online képzésünkön, ahol az alap facilitátori tudást összehangoljuk az online tér lehetőségeivel.

 

Bérelj tőlünk konferenciaeszközöket!

Legyen szó kisebb, tíz fős csoportmunkáról vagy akár egy nagyobb rendezvényről, eszközbérlés szolgáltatásunk minden lehetőségre kínál megoldást. Böngéssz a PinWand táblák, Flipchart táblák és trénerkofferek között és béreld ki azt, amire szükséged van!

 

 

 

 

Vizuális facilitáció - október 4-5.

A tréning célja, hogy sorra feloldja azokat a blokkokat, melyek elválasztják a rajzkészségeik használatától a résztvevőket és képessé tegye őket metaforák megtalálására, majd azok leképezésére. A résztvevők elsajátítják a vizualizálás alapelemeit és a lényegkiemelés gyakorlatát.

 

 

 
Webáruház készítés
paypal cellum_masterpass simplepay_hu_v2