Blog

ÚJ TERMÉK – akcióba lendül az ecsethegyű neuland BigOne Art!

2022.04.13 11:23
Wieland Veronika
Wieland Veronika
ÚJ TERMÉK – akcióba lendül az ecsethegyű neuland BigOne Art!

Egy ideje már csiripelik a madarak, hogy új termék van készülőben a neuland BigOne-ok háza táján. És ha már húsvét és tojásfestés, akkor a készülődés hetén végre mi is kézhez foghattuk az első ecsethegyű neuland BigOne Art-unkat. Azt mondanunk se kell, hogy igazi művészi, élettel teli betűket lehet vele kanyarintani. Amitől tutira nemcsak te, hanem a résztvevőid is el fognak ájulni.  Mi egyenesen imádjuk!

WOW! Ez aztán egyedülálló marker a piacon!

Ha BigOne, akkor irány a pinwand vagy flipchart papírok és a nagyméretű címek. Ráadásul a nagy ecsetfilcünkhöz még csak hasonlót sem találni jelenleg a piacon. De miért is keresgélnél? Hiszen ahogy azt már tőlünk megszokhattad, a BigOne Art is rendelkezik minden olyan prémium neuland tulajdonsággal, amivel egyedisége és praktikussága miatt messze kitűnik a hagyományos markerek közül.

  • nagy méret
  • ecsethegy
  • 11 ragyogó szín + outliner verzió
  • újratölthető és cserélhető hegy
  • legurulásgátló

Alig várod, hogy kipróbálhasd?

Regisztrálj most május 25-26-i Vizuális facilitáció tréningünkre és takaríts meg 8 000 Ft-ot. Bővebb infó és jelentkezés: ITT

Mit is tud ez a tréning, ahol a résztvevői visszajelzések maradéktalan elégedettségről adnak tanúbizonyságot?

Előképzettségtől, rajzkészségtől függetlenül profi trénerekkel akár 2 nap is elegendő arra, hogy alapvető vizuális elemeketgrafikus fogásokatbetűtípusokat sajátíts ellényegkiemeléshez szükséges tippeket kapj. Sőt, ha velünk tartasz, akkor a 2. nap végére már megalkotsz egy olyan saját vizuális eszközt, táblaképet, plakátot, metaforát…, amivel másnap már a kollégáidat is lenyűgözheted.

RÁADÁSUL minden résztvevő kap egy kezdő vizuális szettet is.

Ne feledd az idei utolsó! Vizuális facilitáció tréningünkre MOST EARLY BIRD áron jelentkezhetsz. Ha te sem szeretnél lemaradni róla, biztosítsd be a helyed most ITT!

BigOne Art marker szettek AKCIÓBAN

És tényleg, hiszen a BigOne Art szettekhez most bevezető áron juthatsz hozzá! Irány a webáruház!

Ha igazán művészi képekre vágysz, akkor ajánljuk figyelmedbe egy igazi betűművész, Heather Martinez posztját, ahol az arizonai Nemzeti Parkban szerzett élményeit vetette papírra BigOne Art filcekkel. Valami varázslatos!

Inntől a lágy vonalvezetés, légies betűk most már a BigOne filceknek sem jelenthetnek kihívást.

Áldott, színes húsvétot kívánunk!

Webáruház készítés
paypal cellum_masterpass simplepay_hu_v2