Blog

Vagány, praktikus és még ajándéknak is szuper?

2021.10.27 10:33
Wieland Veronika
Wieland Veronika
Vagány, praktikus és még ajándéknak is szuper?

Szeretnénk megosztani veled egy kedves kis történetet.

Minap megkeresett bennünket egy vásárlónk párja azzal, hogy segítsünk neki megfejteni, mi lehet az a csodaszép asztali tolltartó, amiről a felesége áradozott azután, hogy részt vett nálunk egy képzésen… A rejtély gyorsan megoldódott, felfedtük a terméket, és a férj nagy örömmel meg is vásárolta színes filcekkel töltött tolltartót. Aztán persze megkért bennünket, hogy ha lehetséges, próbáljuk meg lebeszélni a feleségét, hogy vegyen magának ugyanilyet.

Mivel az ajándékbeszerzést sosem lehet elég korán kezdeni, innen jött az ötlet, hogy talán másnak is jól jönne egy-két hasznos ajándéktipp a közelgő ünnepek előtt.

Segítünk, hogy idén is különleges, az ajándékozott egyéniségéhez illő, ráadásul praktikus meglepetést helyezhess a fa alá.

Praktikus eszközök home office-ban

Az elmúlt évben a munkavállalók nagy százaléka otthonról dolgozott, és nagy többségük a jövőben is távmunkára vagy legalábbis részben home office-ra rendezkedne be. Erre az esetre olyan eszközöket ajánlunk, amelyek nagymértékben megkönnyítik az otthonról történő munkavégzést, segítik a szemléltetést, és egyben kicsit vissza tudják csempészni a mindennapokban az irodai munka előnyeit is. Ilyen eszközök a Tabletop asztali flipchart tábla, az egyszerűbb myworkboard tábla, vagy a jól variálható mágneses whiteboard tábla 4 különböző méretben.

Hibrid működés és mobilitás támogatói

Azoknak a fejlesztő szakembereknek, vezetőknek, akiknek a munkavégzés helye változó, vagy akik a hibrid működésre esküsznek, nekik azt gondoljuk, hogy mobil eszközök a legpraktikusabbak. Különböző méretű és felszereltségű trénerkoffereinkgurulós bőröndünk, menő hátizsákunk, elegáns válltáskánk nemcsak hasznosak, hanem profi megjelenést és egyben magabiztosságot is kölcsönöznek tulajdonosának. Ha szeretnéd, nagyon szívesen segítünk a felszerelés összeállításában is, de ha azt inkább a táska leendő tulajdonosára bíznád, akkor válassz egy eszközök nélkül megvásárolhatót.

A jegyzetelés élménye

Akik számára a jegyzetelés többet jelent egy kockás papírra írt gondolatoknál, akik szeretik megadni a módját, csinosítgatni, ábrákat elhelyezni benne, színeket használni a könnyebb memorizálás, vagy akár csak saját maguk szórakoztatása céljából, nekik a The Fine Sketchnoting szettet ajánljuk. A5-ös méretű jegyzetfüzet, 6 elegáns filctoll egy dobozban, amit még becsomagolni is egyszerű. Sőt, ha sietsz, októberben akciósan a tiéd lehet.

Filctollszettek a színek szerelmeseinek

Ha a párod, barátod, kollégád imádja színes dolgokat, szinte ragyognak a táblaképei, füzete, akkor egy vagány filctollszettel biztosan nem lősz mellé. Hiszen színes filcekből sosem elég! Sőt felhasználási helytől függően választhatsz papíríró marker szettet 14 különböző színösszeállításban (TIPP: személyes nagy kedvencünk az Ice in the sunshine változat), táblaírófilceket, kisebb méretben történő jegyzeteléshez pedig jó szívvel ajánljuk a FineOne® Flex szettünket. Ha pedig valami elegánsra vágynál, akkor nem kérdés, hogy a Metallic szett lesz a nyerő.

Filcek mindenütt? Ideje rendszerezni?!

Az asztal szerte színes filcek ugyan üdítő látványt is nyújthatnak, de ha úgy érzed jól jönne egy kis rendszerezés, akkor asztali használatra a kézzel készített horgolt tolltartónkat ajánljuk, táskában történő tároláshoz, szállításhoz pedig tökéletes választás a PocketOne. Mert abban egyetértünk, hogy színes filcek nélkül egyszerűen nem lehet útnak indulni.

Bikablo®, több, mint (egy klasszikus) könyv

Mindegy, hogy mese, bestseller vagy önfejlesztés, a könyv szinte egyetlen fa alól sem hiányozhat. Azoknak, akik nemcsak olvasni, de rajzolni is szeretnek, és vágynak rá, hogy még magasabb szintre fejlesszék grafikus készségeiket, akik használnak vizuális elemeket, szeretnek színekkel, árnyékokkal, szimbólumokkal játszani, nekik a Bikablo® könyveket ajánljuk. Ha valaki egyszer rákap az ízére, a jegyzetelés élményszámba megy és garantáltan sikere lesz vele.

Kedves férj, feleség, barát, kolléga, ha most mégis nehéznek tűnik a választás, vagy egy kis pontosításra vágysz, akkor keress bennünket bátran emailben a info@wwieland.hu címen, és nagy örömmel segítünk neked a legjobb ajándék megtalálásában.

Webáruház készítés
paypal cellum_masterpass simplepay_hu_v2