Blog

Ezek az eszközök lesznek segítségetekre az online workshopoknál

2020.10.16 13:39
Wieland Veronika
Wieland Veronika
Ezek az eszközök lesznek segítségetekre az online workshopoknál

Megbeszéléseink, workshopjaink az elmúlt hónapokban a virtuális térbe szorultak és ez a következő időszakban sem fog változni. E heti bejegyzésünkben csupa olyan eszközt gyűjtöttünk össze nektek, amelyek mind-mind segítségetekre lehetnek az online térben.

Ha nagyon kevés a hely
TopChart asztali flipchart tábla legnagyobb előnye az, hogy kicsi a helyigénye, így bárhol könnyen felállítható. Az eszköz kartonból készült, nem nehéz, pár mozdulattal fel tudjátok állítani az asztalra és kezdődhet is a jegyzetelés a táblára erősített papírtekercsekre.

Hordozható grafikai tábla
GraphicWally® grafikai táblát bármilyen asztalhoz könnyen rögzíthetitek és ami a legjobb benne, hogy szélességben és dőlésszögben is egyedi igényeitekhez állíthatjátok. A 25 méteres papírtekercs pedig teret ad a kreatív ötletek ábrázolásához.

Asztal és tábla
Az INFINITABLE® kétfunkciós: egyrészt használhatjátok asztalként, másrészt pedig vizualizációs táblaként. Előbbi esetén is jó szolgálatot tehet, hiszen 3-3 ember körbe tudja ülni kényelmesen mindkét oldalán, vizualizációs táblaként használva pedig a beépített papírtekercsnek köszönhetően dinamikussá teszi az ötletek megosztását.

Ha van elég hely
Ha nem egy kis szobában tartjátok az online értekezletet, akkor szuper választás lehet ez a rendkívül innovatív és professzionális LW-X Graphic Wall, ami egy különleges, meghosszabbítható fal-rendszer. A tábla igény szerint alakítható, használhatjátok a legkisebb, szállítható méretben is, de 4 elem összekapcsolásával szép nagy munkafelületet kapunk. Az összerakása nem nehéz, a „nyomd és zárd” mechanikával könnyedén, másodpercek alatt felállíthatóak és szétszedhetőek az elemek. A hozzákapcsolt tálcán pedig elférnek a gyönyörű színű markerek.

Ha már beszereztétek a számotokra legideálisabb táblát és kiválasztottátok a kedvenc filceket, markereket is, nincs más hátra, mint megjegyezni néhány alapszabályt, amelyek segítségével még élvezhetőbbé, még hasznosabbá tehetitek az online megbeszéléseket a résztvevők számára. Erről szól első blogbejegyzésünk, amelyet ide kattintva olvashattok el.

Webáruház készítés
paypal cellum_masterpass simplepay_hu_v2