Blog

TOP 3 trénertáskánk a hazai trénerek véleménye alapján

2022.01.19 10:19
Wieland Veronika
Wieland Veronika
TOP 3 trénertáskánk a hazai trénerek véleménye alapján

Az megvan, amikor a tréner, facilitátor már a puszta megjelenésével profizmust, határozottságot és szakmaiságot sugall? Első benyomásból csak egy van. Nyerd meg magadnak a csapatot már az első pillanatban! Mondjuk amikor belépsz az ajtón.

Tiszta, rendezett külső, jó kisugárzás, határozott léptek…kipipálva. Kivéve amikor a 2. emeletre felérve legalább 3 táskából kell filceket, kártyákat, flipchartpapírokat, ragasztószalagot elővadászni kíváncsi tekintetek kíséretében. Ugye ismerős?! Talán nem is hinnéd, de a résztvevők ezt is a vérprofisággal, vagy épp a nem profizmussal párosítják.

Akkor most képzeld el, hogy egy 2 napos tréning teljes felszerelésével elegánsan besétálsz a terembe. Igen, egyetlen gurulós bőrönddel. Na, jó még max. egy flipchartpapír-tartóval. Vagy ha a te stílusodhoz inkább a hátizsák illik jobban, akkor egy erre a célra kifejlesztett, praktikus hátizsákkal is megteheted. ⇒ A neuland ehhez számos alternatívát kínál.

A neuland márkát a legtöbb hazai trénernek, facilitátornak már nem kell bemutatni. Ha te még nem próbáltad, semmiképp se halogasd tovább az első találkozást!

neuland=prémium német minőség, megbízhatóság, praktikusság, elegancia + környezettudatosság

Íme a 3 legnépszerűbb trénerkofferünk:

Ha egy gurulós varázsbőrönd a szíved vágya, akkor Novario-WorkshopTrolley

Állítható teleszkópos nyél, nagy kerekek, praktikus belső kialakítás, tárolórekeszek, amit fullra feltöltve és eszközök nélkül egyaránt megvásárolhatsz. Ráadásul, ha nyaralni mész, akkor a kis rekeszeket csak kiveszed, bepakolod a ruhákat, és a nagyobb gépekre még kézipoggyászként is felviheted.

Igazi hátizsák fanoknak a Workpack Novario-t ajánljuk

Ha tömegközlekedéssel vagy biciklivel közlekedsz, akkor ez a legkézenfekvőbb. A hátizsák megoldás ellenére sem kell lemondanod a praktikus belső kialakításról. Sőt a rekeszek azt sem engedik, hogy a filcek, kártyák szétszóródjanak. Alapból 3 különböző felszereltséggel kérheted, de arra is van lehetőség, hogy saját magadnak válogasd össze a belevalót.

Ha a válltáska mellett teszed le a voksod, akkor a Novario WorkshopBag-et javasoljuk

Vállra akasztható trénerkoffer, kiemelhető eszköztartókkal, melyet azonnal a résztvevők rendelkezésére is bocsáthatsz. Felszereltségét tekintve üres, öntapadós (stick-it), szúrható (pin-it) kártyákkal felszerelt basic és professional modellek közül választhatsz.

Részletes neuland kofferösszehasonlítónkat ITT tekintheted meg.

Ez csak 3 legnépszerűbb táskánk a 22-ből. Teljes táskakínálatunkat ITT találod.

Bármelyik mellett teszed le a voksod, garantáltan hű társad lesz hosszú éveken át. Már csak választanod kell. Készen állsz?

Webáruház készítés
paypal cellum_masterpass simplepay_hu_v2