Blog

10% SZÜLINAPI kedvezmény – NE HAGYD ITT!

2022.06.24 13:41
Wieland Veronika
Wieland Veronika
10% SZÜLINAPI kedvezmény – NE HAGYD ITT!

Emlékszel arra mikor 10 éves lettél és azt érezted milyen menő dolog, hogy jövőre már felső tagozatba mész? Na, mi nem tudjuk mi lesz jövőre, de nagyon izgatottan és lelkesen várjuk a következő WWieland évtized kihívásait.

Tréningek fejlesztésében, képzések tartásában, coaching beszélgetésekben már 2012 előtt is volt bőven tapasztalatunk, de immáron egy évtizede határoztuk el magunkat, hogy Wieland és Wieland Kft. néven a német neuland magyarországi disztribútoraként belépünk a tréningek és a csoportmunkát támogató eszközök piacára is.

10 év alatt rengeteg minden történt nemcsak velünk, hanem a céggel is…

  • 2013: megtartottuk az első nyílt képzéseinket, céges belső képzéseket fejlesztettünk, workshopokat facilitáltunk...
  • 2013: Bölcskei Mónival megszerveztük az 1. Coaching Camp-et
  • 2014: szintén Mónival ADHD képzést fejlesztettünk és tartottunk segítőknek, pedagógusoknak
  • 2016: megalkottuk a Qualified Facilitátor® Programot, és ma már 25 facilitátor büszkélkedhet Magyarországon ezzel a védjeggyel és a mögöttes tudással.
  • 2017: forgattuk le első videós képzéseinket
  • 2018: megszerveztük az 1. Nemzetközi Facilitációs Hetet Magyarországon és megalapítottuk leányvállalatunkat Romániában
  • 2019: a #maradjotthon szellemében mi is nagyon sokat tanultunk, fejlődtünk. Elindultak az online workshopok, tréninget, sőt online facilitátor és trénerképzést is fejlesztettünk. Online/blended képzéseink résztvevői visszajelzései (4,8/5) pedig hihetetlen lendületet adtak nekünk.
  • 2021Együtt értetek szlogen mentén szakértői csapattal bővültünk, akiket magunk között csak W8-nak hívunk. Nagyobb szervezetfejlesztési projekteben, képzésekben, workshopok facilitálásában, coaching folyamatokban, saját szolgáltatásaink fejlesztésén is együtt dolgozunk.
  • 2021: hazai facilitátorokkal közösen megalapítottuk a Magyarországi Facilitátorok Egyesületét
  • 2022Wieland Veronika A facilitátor című könyve kapcsán benne voltunk a Forbesban, rádiókba, tv-be hívtak bennünket és idén megalkottuk a Facilitatív vezetés modelljét

És mindez leginkább a képzés, szervezetfejlesztés rész, de megannyi új eszközzel, színnel, környezetbarát megoldással gazdagodtunk a prémium kategóriás tréning és workshop eszközök terén is.

"Az, hogy idáig eljutottunk, hogy az évek alatt rengeteget fejlődtünk, hogy aztán pár hete megtarthattuk a fergeteges 10. szülinapi bulinkat, azt Nektek, partnereinknek és hűséges vásárlóinknak is köszönhetjük. Nektek, akik a nehezebb időszakokban is kitartottatok mellettünk, és hittetek, sőt mi több ragaszkodtatok az általunk nyújtott szolgáltatáshoz, termékekhez. Köszönjük, hogy vagytok nekünk!" - Wieland Veronika, a Wieland és Wieland Kft. ügyvezetője.

Mindezt most egy 10%-os kedvezménnyel szeretnénk meghálálni, melyet 2022.06.21 és 26 között tudsz beváltani a webshopunkban a WWIELAND10 kód megadásával. A kedvezmény egyszeri vásárlásra jogosít fel, és más kedvezményekkel nem vonható össze.

Neked nem kell mást tenned, minthogy összeválogatod a termékeket, majd a vásárlásnál beírod a WWIELAND10 promóciós kódot.

Webáruház készítés
paypal cellum_masterpass simplepay_hu_v2