Blog

Nagy filctoll körkép - melyiket, mikor és milyen papíron használjuk?

2021.08.18 08:16
Wieland Veronika
Wieland Veronika
Nagy filctoll körkép - melyiket, mikor és milyen papíron használjuk?

A Neuland kínálatában nagyon sok filctollat találhattok, vannak kisebbek, nagyobbak, vékonyabb hegyűek, vastagabb hegyűek, vízbázisúak és hát az a sok szín! Legújabb hírlevelünkben segítünk eligazodni a filctollrengetegben.

A sztárok
Mivel mindegyik markernek megvan az előnye a többi filctollhoz képest, ezért nehéz kiemelni a sok közül kettőt. Mi mégis szentelünk egy külön bekezdést a két legnépszerűbbnek, a Neuland No.One® és a Neuland BigOne® markereknek. A hegyek vastagságában ugyan különböznek ezek a filcek, nagyon sok közös is van bennük: ergonómiailag átgondolt kialakításuknak köszönhetően egyrészt nem tudnak legördülni az asztalról, másrészt tökéletesen kézre állnak és arra késztetik használójukat, hogy megfelelően tartsák a filctollat.

     

Amíg a BigOne vastag hegye miatt a legjobb választás ha nagyobb címsorokat, kiemeléseket írunk, addig például az ecsethegyű NoOne Artmarkerek úgy fekszenek a papírra, hogy gyerekjáték velük a művészi betűformázás. A metál színhatású No.One® Metallic markerek különösen fehér, barna, de leginkább fekete papírokon (például a Neuland® BlackPad-en) érvényesülnek igazán: különleges karaktert és kontraszt hatást nyújtanak. A tinta opálos textúrája egyenletes rétegezést tesz lehetővé a még feltűnőbb hatás elérése érdekében.

Az újabbak
Neuland TwinOne® egy igazi jolly joker, hiszen egyik vége vágott-, másik vége ecsethegyű filc, így vizualizáció közben is könnyen válthatunk a két hegy között. A Neuland FineOne® markercsalád 100%-ban újratölthető, így egyetlen filctollat sem kell kidobni: a tinta néhány mozdulattal újratölthető, a tollhegyek pedig kicserélhetőek. A FineOne Sketch filcek különböző színekben és 0,1 mm-től egészen 0,7 mm-ig különböző hegyvastagságban érhetőek el és ami a legjobb, hogy ennek a termékcsaládnak is van Metallic változata. Aki rajong a metálos színekért, az most sem fog csalódni.

Ha kedvet kaptatok beszerezni néhány új filctollat, akkor keressétek különleges ajánlatunk keretén belül a Sketching és a Metallic szetteket!

Hírlevelünk végén pedig ajánlunk nektek egy blogbejegyzést, amelyben Mokos Katalin Qualified Facilitator®, szervezeti működésfejlesztő, tréner azt az érdekes kérdést járja körbe, hogy vajon az online térben mennyire van helye a pöttyöknek és az öntapadós kártyáknak vagy csak a lájkok számítanak?

 
Webáruház készítés
paypal cellum_masterpass simplepay_hu_v2