Blog

3+1 tipp a könnyed nyári önfejlesztéshez

2022.07.05 10:20
Wieland Veronika
Wieland Veronika
3+1 tipp a könnyed nyári önfejlesztéshez

Nyáron végre kicsit nyugisabb az élet? A kollégáid, sőt még a vezetőd is elmegy szabira? Használd ki az időt és fordítsd magadra! Ne ragadj le a tantermi tréningeknél! Fejleszd, képezd magad ott és akkor, amikor szeretnéd. Amiből aztán nemcsak te, hanem a csapatod, céged is profitálhat. Bizonyára ők is hálásak lesznek az új ötletekért, módszertanokért, impulzusokért, amiket behozol. Mi ebben szeretnénk támogatni téged.

3+1 tippet hozunk neked a könnyed, hasznos önfejlesztéshez.

  1. Eszköztárbővítés módszertani gyorstalpalóval

Ha az Open Space, World Café, Vizuális facilitáció… kifejezések mondanak neked valamit, akkor azért, ha pedig még sosem hallottál róluk, akkor azért lehet segítségedre a 11 különböző tanulási térképünk egyike. Ezek rövid útmutatók az egyes technikákhoz, melyek a módszertanok esszenciáját foglalják össze. Logikusan felépített, tömör leírásokat remekül ötvözik a vizuális elemekkel, szimbólumokkal, segítve ezzel az értelmezést és a gyakorlati alkalmazást. Így, ha felfrissítenéd tudásod, vagy csak gyorsan képbe kerülnél, akkor ezeket az eszközöket bátran ajánljuk. Válaszd ki a hozzád leginkább passzoló térképet ITT

https://wwieland.hu/spl/300434/Tanulasi-terkepek

 

  1. Emlékszel Janira és a beszámolóira? Vajon ő is emlékszik a tiédre?!

Tudod, ő az, aki legyen szó prezentációról, projektindítóról, előadásról, mindig olyan történetekkel rukkol elő, ami magával viszi a hallgatóságot, bevonja a résztvevőket és akarva, akaratlanul is részese akarsz lenni az adott projektnek. Ha neked is jól jönnének lelkes, támogató csapattársak, akkor kezdd el tudatosan felépíteni a saját történeted.

A strorytelling az egyik legjobb módja annak, hogy elmagyarázz egy koncepciót, felkeltsd a csapat érdeklődését új ötletek iránt vagy segíts másokat a kihívások, változások leküzdésében. A Storytelling tanulási térképen szereplő rövid leírások, releváns képek abban segítenek, hogy könnyedén juss el egy adott történet, sztori lényegéhez és segítsd a csapattagokat a történet befogadásában. Szerezd be az útmutatót, és gyakorolj. Innentől semmi sem tántoríthat el attól, hogy a történeteiddel te is hatással legyél másokra!

https://wwieland.hu/spd/80861005/Tanulasi-terkep-Nr-5-Storytelling

 

  1. Rákérdezhetek?

Gyermekként te is szerettél barkóbázni vagy Ki kicsoda? Találd ki! társasozni? Ha jó voltál benne, akkor bizonyára jó kérdéseket tettél fel. Itt csak olyan kérdéseket használhattunk, amire igen vagy nem volt a válasz. A legtöbb megbeszélés, ötletelés, workshop esetében viszont leginkább arra van szükség, amik beindítják a gondolkodást, bevonják a kollégákat, kiugrasszák a nyulat a bokorból… A titok nyitja a jó kérdésben rejlik! Jó hír, hogy kérdezéstechnika alapjait a rövid, rendkívül gyakorlatias videós tréningünkből elsajátíthatod. A videó összeállításakor kimondottan a workshopokon, megbeszéléseken alkalmazható kérdezéstechnikára fókuszáltunk. Ez a tudás mindössze 6 490 Ft-ért a tiéd lehet! Ha még hezitálnál, olvass bele a résztvevői értékelésekbe ITT

https://online.facilitator.hu/products/course/kerdezestechnika

+1 tipphez görgess lejjebb! ????

 

Izgalmas feltöltődést kívánunk!

 

 

Webáruház készítés
paypal cellum_masterpass simplepay_hu_v2