Blog

Karrierváltásban gondolkodsz? Mutatunk két jó példát és segítünk neked is az útkeresésben!

2021.04.28 09:48
Wieland Veronika
Wieland Veronika
Karrierváltásban gondolkodsz? Mutatunk két jó példát és segítünk neked is az útkeresésben!

Szinte mindenki életében eljön egy olyan pont, amikor úgy érzi, szívesen váltana és belekezdene valami újba. Van, aki ennél a gondolatnál meg is áll, de sokan vannak azok is, akik keresik a lehetőségeket és hajlandóak időt, energiát áldozni arra, hogy újra definiálják magukat.

Megtalálni az új irányt, az új lehetőséget, nem könnyű, de nem is lehetetlen. Ági és Gyuri története nagyon jó példa arra, hogy akár 20 év után is bele lehet vágni valami egészen újba. Ha pedig segítségre lenne szükséged ebben a folyamatban, várunk Életközepi váltás tréningünkön!

Ági

"Első munkahelyem egy multinacionális cég volt, ahol 17 év alatt sok területen kipróbálhattam magam, rengeteget tanultam, fejlődtem. Nagyon szerettem ott dolgozni, de a gyermekem születése után a munkába való visszatérés nem ment zökkenőmentesen. Megváltoztak a prioritásaim, rengeteg nehézséggel kerültem szembe, de nagyon sokáig mégsem mertem váltani. 41 évesen már tisztán láttam mi az, amivel nem szeretnék foglalkozni a jövőben, és elkezdtem keresni a lehetőségeket. Így is bele telt pár évbe, mire elhittem, hogy 40 felett is lehet, van értelme újrakezdeni, és ráléptem arra az útra, amin a mai napig is rendületlenül haladok. Az Életközepi váltás program nagy segítség lett volna abban, hogy ne vesztegessek el éveket arra, hogy kilépjek a komfort zónámból, és belevágjak valami újba, ami hosszú távon elégedettséggel tölt el.”

Gyuri

“20 éve dolgoztam étterem vezetőként, ahol már minden mozdulat, minden perc rutinból ment. Ez a helyzet egyrészről kényelmes is volt, másrészről viszont kevésbé motivált. Szépen lassan fogalmazódott meg bennem, hogy valami más kell nekem! Elképesztően sok, elsősorban önismereti munkába, tanulásba került, mire magam is elhittem, hogy egy ekkora váltásra képes vagyok. Sokszor kaptam visszajelzést azzal kapcsolatban, milyen jól tudok bánni az emberekkel, milyen gyorsan és könnyen egy hullámhosszra tudok velük kerülni, a kommunikáció és a problémamegoldás sem jelent gondot. Végül így jutottam el arra az elhatározásra, hogy segíteni szeretnék azoknak a sorstársaknak, akik váltanának, de elakadtak ebben a folyamatban. Elvégeztem egy tréneri iskolát, kikértem coach segítségét is, most már látom az utam, még ha nem is értem teljesen a végére. Nagyon örülök, hogy belevágtam és mindenkit arra biztatok, hallgasson a belső hangjára és kérjen segítséget, ha elakad a váltás folyamatában!”

Ha már eljutottál oda, hogy biztos vagy abban, változtatni szeretnél, de nem tudod milyen irányba indulj, csatlakozz Életközepi váltás programunkhoz! A három modulos kurzus során segítünk feltérképezni céljaidat, megtalálni azokat a területeket, irányokat, amelyek támogatják ezek megvalósulását, a különböző technikák elsajátításával pedig képes leszel megtervezni és sikeresen végig járni azt az utat, ami a váltáshoz vezet.

Aktuális tippek neked:

 
      

 
 

Aratás művészete - május 27-28.

Ki ne szeretné learatni a babérokat, ugye? Májusi programunk célja, hogy megtanulj összegezni, tehát learatni egy-egy csoportmunka eredményét. És hogy ez miért jó? Mert előrevisz, rögzíti az elhangzottakat és megalapozza a további munka sikereit. Ismerd meg az aratási módszereket és eszközöket és alkalmazd is őket saját területeden!

 

Inspiráló megbeszélés-vezetési módszerek - május 13-14.

Az inspiráló megbeszélés-vezetési módszerek képzés célja olyan hatékony módszereket adni a megbeszélést tartó vezetőknek, amelyek biztosítják az aktív jelenlétet, a valós bevonódást, növelik az elköteleződést. Gyakorold biztonságos környezetben ezeket a módszereket velünk május 13-án és 14-én!

 

 

 

 

Hatékony virtuális megbeszélések - április 29.

Ha meg szeretnéd ismerni a hatékony virtuális megbeszélések aranyszabályait, akkor ez a webinár neked szól! A virtuális térben tartott megbeszéléseknek kétségkívül számos előnyük van, de a gyakorlatban sokszor nem tudjuk ezeket kihozni belőlük. Tarts velünk és megmutatjuk, milyen egy hatékony megbeszélés struktúrája, miért érdemes egy megbeszélést folyamatként kezelni, hogyan teremthetsz bevonó légkört egy megbeszélésen.

 

 

 
Webáruház készítés
paypal cellum_masterpass simplepay_hu_v2