Blog

A vizualizáció nagyágyúi

2020.09.17 10:00
Wieland Veronika
Wieland Veronika
A vizualizáció nagyágyúi

Legyen szó vázlatról, ötletelésről, jegyzetelésről vagy csak néhány szabad pillanatról két munka, feladat között - ha megfigyelitek, szinte egész nap írunk vagy rajzolunk valamit. Vizualizálunk. Nem mindegy viszont, hogy ezt mivel tesszük. Mutatunk néhány szuper terméket, amivel öröm lesz a vizualizálás.

Új dizájn, de a régi minőség
A FineOne markerek már nem szorulnak bemutatásra, de az új dizájn mellett nem mehetünk el szó nélkül - letisztult és elegáns. A fekete FineOne marker négy különböző vastagságú heggyel, a színes markerek pedig vékony és ecsetheggyel kaphatóak, amelyek mind-mind segítenek a különböző vonalvastagság meghúzásában. A markerek mindegyike újratölthető, tehát környezetbarátok is. Ha hozzánk hasonlóan ti is nehezen választjátok ki ebből a sok-sok árnyalatból a kedvenceteket, akkor ajánljuk az 5 vagy a 15 darabos szetteket.

Stílusos jegyzetfüzet
Elegáns markerhez elegáns és stílusos jegyzetfüzet is jár. Kedvencünk a Bulletproof jegyzetfüzet, ami tökéletes naplónak vagy az ötletek összegyűjtéséhez. De az attraktív Neuland MySketchbook vázlatfüzet is kifejezetten jó mindennapi használatra, ötletek, vázlatok, koncepciók lerajzolására, egy-egy inspiráló gondolat rögzítésére.

Utazáshoz markertartó
Soha többé nem kell kutatnotok a táskátokban a markerek után! Ezt az elasztikus markertartót egyszerűen húzzátok rá a jegyzetfüzetre, majd jöhet bele a hat kedvenc marker és már kész is az utazásbiztos szett. Praktikus és egyszerű

Webáruház készítés
paypal cellum_masterpass simplepay_hu_v2