Blog

nagy WWieland táblamustra

2023.04.13 09:08
Wieland Veronika
Wieland Veronika
nagy WWieland táblamustra

Gyakran keresnek meg bennünket vásárlóink azzal, hogy segítsünk nekik táblát választani. Ezek a megkeresések sarkalltak bennünket ennek a hírlevélnek a megírására.

Induljon hát a neuland táblamustra!

FLIPCHART

A népszerűségi mutatónk tetőfokán egyértelműen a flipchart táblák állnak. Prémium kategóriás flipchart tábláink irodák, tárgyalók, konferenciatermek praktikus és egyben elegáns darabjai. Megtalálható köztük írható és szúrható felületű kivitelezés is.

Euroflip® szúrható felületű flipchart táblánk a maga 7 kilójával igazi pehelysúlyúnak számít. Felállítása rendkívül gyors és egyszerű, magassága könnyedén változtatható. Kell ennél több?

ASZTALI FLIPCHART

Flipchartot az asztalra???  Miért ne?!  

Ha te is asztali flipchartot keresel, úgy a TableTop biztosan elnyeri tetszésedet. A könnyen felállítható tábla kiválóan használható kiscsoportos megbeszélésekhez, kisebb prezentációkhoz. Szúrható és pinboard felülettel egyaránt rendelhető, ezáltal többfunkcióssá téve a táblát.

PINBOARD

Pinwand = pinboard = szúrkatábla, ki így, ki úgy hívja, aki strapabíró, praktikus megoldást szeretne, nekik mindenképp érdemes a WWieland kínálatában is szétnézni.

Falra szerelhető tábláink közül kiemelten ajánljuk az elegáns matt fekete LW-P táblánkat, mely nemcsak az irodába, de akár egy előszobába, vagy kávézóba is remek választás.

Ha egy nagyobb falfelületet szeretnél lefedni és elsősorban keret nélküli megoldásban gondolkodsz, akkor a ProcessWall lesz „a te embered”. Mágnescsíkokkal könnyedén a Working Wall fali fehér táblára rögzíthető, ezáltal pillanatok alatt pinboard táblává varázsolhatod a whiteboardod.

WWIELAND KEDVENC

Végül, de nem utolsó sorban személyes kedvencünk a mobil Europin tábla. Felállításához szerszám sem kell, mindössze egyetlen gombnyomás az egész művelet. Praktikus beépített fogantyúinak és az ötletes technológiának köszönhetően tréner és facilitátor partnereink egyik nagy kedvence is.

Webáruház készítés
paypal cellum_masterpass simplepay_hu_v2