UZMO bikablo® Francia

UZMO  bikablo® Francia

Újdonság! 
A nagysikerű eredeti bikablo® ami egy elengedhetetlen vizuális eszköze volt minden facilitátornak most teljesen át lett alakítva, hogy segítse Önt a vizuális szókészlete fejlesztésében francia nyelven

Ez a tréfás nevű vizuális szószedet egyre jobb és jobb az idő múlásával!  A Martin Haussman által megalkotott 4. és egyben legújabb bikablo® a „képi szavakat” még rövidebbé és egyszerűbben rajzolhatóvá alakította. Az alakzatok, képek még egyszerűbb részletekre lettek bontva, ugyanakkor nem kevésbé felismerhetőek.

Vizualizáljon!  Használjon egy virágot hogy bemutassa mire gondol – vagy egy izzót, egy viharos felhőt, egy útjelző táblát. Használja a képek erejét feszültségoldásra, vagy bonyolult dolgok rendszerezésére,  a nehezen elmondható dolgok kifejezésére.  Legyenek az elvont elméletek kézzelfoghatóak, a fontos dolgok könnyen megjegyezhetőek. A képek mindenki számára szórakoztatóak; érzelmesek, egységesek és gyakran egy jobb módszer a gondolatok közvetítésére a szavaknál.

A vizuális nyelv segít „fején találni a szöget”  még akkor is ha a téma összetett. A rajzok egyszerűen lemásolhatók és megismételhetők még azoknak a kezdőknek is akik mindig úgy hitték, hogy nem tudnak rajzolni.

 

A bikablo® az Ön belépője a vizuális világ százszámra összegyűjtött alakzatához,ezzel is segítve a különleges vizuális nyelv lexikonjának megalkotását ami kifejezetten a coachok, trénerek és facilitátorok számára lett alakítva.

 

Méretek: 24 x 16,8 x 2,4 cm

Kiadás: Puhakötésű, 304 oldal

Kiadó: S.A.S. GEODIF

Nyelv: francia

ISBN-978-2-212-57062-

 

 

bikablo®
Választott típus:
Termék típus:
nettó: 14 392 Ft; bruttó:15 112 Ft
A vásárlás után járó pontok: 227 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Hasonló termékek
Adatok
Választott típus
francia
Gyártó
Neuland
Termék típus
Vizuális szótár
Cikkszám
85070417
Tömeg
670 g/db
Vélemények
Webáruház készítés
paypal cellum_masterpass simplepay_hu_v2