UZMO bikablo® Angol

Raktárkészlet: 1 db
UZMO  bikablo®  Angol

Újdonság! MÁR ANGOLUL IS!
A nagysikerű eredeti bikablo® ami egy elengedhetetlen vizuális eszköze volt minden facilitátornak most teljesen át lett alakítva, hogy segítse Önt a vizuális szókészlete fejlesztésében! angol nyelven

Ez a tréfás nevű vizuális szószedet egyre jobb és jobb az idő múlásával!  A Martin Haussman által megalkotott 4. és egyben legújabb bikablo® a „képi szavakat” még rövidebbé és egyszerűbben rajzolhatóvá alakította. Az alakzatok, képek még egyszerűbb részletekre lettek bontva, ugyanakkor nem kevésbé felismerhetőek.

Vizualizáljon!  Használjon egy virágot hogy bemutassa mire gondol – vagy egy izzót, egy viharos felhőt, egy útjelző táblát. Használja a képek erejét feszültségoldásra, vagy bonyolult dolgok rendszerezésére,  a nehezen elmondható dolgok kifejezésére.  Legyenek az elvont elméletek kézzelfoghatóak, a fontos dolgok könnyen megjegyezhetőek. A képek mindenki számára szórakoztatóak; érzelmesek, egységesek és gyakran egy jobb módszer a gondolatok közvetítésére a szavaknál.

A vizuális nyelv segít „fején találni a szöget”  még akkor is ha a téma összetett. A rajzok egyszerűen lemásolhatók és megismételhetők még azoknak a kezdőknek is akik mindig úgy hitték, hogy nem tudnak rajzolni.

 

A bikablo® az Ön belépője a vizuális világ százszámra összegyűjtött alakzatához,ezzel is segítve a különleges vizuális nyelv lexikonjának megalkotását ami kifejezetten a coachok, trénerek és facilitátorok számára lett alakítva.

 

Formátum: 20.5 x 10.5 cm, 124 oldal,  angol nyelven 

bikablo®
Választott típus:
Termék típus:
nettó: 13 160 Ft; bruttó:13 818 Ft
A vásárlás után járó pontok: 207 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Hasonló termékek
Adatok
Választott típus
angol
Gyártó
Neuland
Termék típus
Vizuális szótár
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
85050417
Tömeg
680 g/db
Vélemények
Webáruház készítés
paypal cellum_masterpass simplepay_hu_v2