Új jelszó kérése
Termék részletek


Inspire – Tudatos Szokások Kártya

Raktárkészlet: 12 db
Inspire – Tudatos Szokások Kártya
 • Inspire – Tudatos Szokások Kártya
nettó: 4 638 Ft; bruttó:5 890 Ft

A doboz tartalma:
- 36 jó szokás kártya
- 9 rossz szokás kártya
- 6 kérdés kártya
- 1 játékszabály kártya

Az Inspire: Tudatos Szokások és Siker Rituálék játékszabályai megegyeznek, így összekeverheted a kártyákat vagy külön-külön is játszhatsz velük!

Játékszabályokat ITT tudod letölteni.

 

Angol leírás: 

http://en.liveyourdream.hu/

 • Az Inspire – Tudatos Szokások egy kártya alapú játékos személyiségfejlesztő eszköz, ami segít tudatosítani a szokásainkat, ezáltal elhagyni rossz szokásokat, és új, hasznosabb viselkedésmintákat kiépíteni.
  Szabványos pókerpakli méretű, 52 lappal, így akár a farzsebben is elfér.
  A kártyák a Bourdieu-féle tőke modellre épülnek, miszerint az életünkben 3 fő tőkét gyűjthetünk és használhatunk: a pénzünket, a tudásunkat és a kapcsolatainkat. Az Inspire modellje kiegészül egy 4. tőkével is: az inspirációval. Ezek azok a dolgok (egészség, életmód, energia, szemlélet, spiritualitás), amik a háttérben mozgatják a szálakat.
  A kártyák címei egy-egy jól ismert szokást mutatnak be direkt módon, míg az alsó leírások könnyed, állatos metaforikus idézetek, gondolatok. Így a játék egyszerre mozgatja meg a tudatos és a tudattalan elménket is.
  Az alapjáték szabályai végtelenül egyszerűek: húzz egy szokáskártyát, hozzá egy kérdést, és válaszolj a kérdésre a szokás kártyára vonatkozóan. Akár vezető nélkül is játszható 3-6 fős társaságban, szórakoztató és inspiráló beszélgetéssé alakítva a társalgást.
  A kártyák kiválóan használhatóak projektív eszközként coaching folyamatokban, vagy személyiségfejlesztő gyakorlatok során.
  További felhasználási területek:
  - csapatépítő tréningeken
  - jégtörő gyakorlat bármilyen tréning bevezetéseként
  - beszédcentrikus, könnyed nyelvtanuláshoz
  - állásinterjúkon az interjúalany jobb megismerésére

   

   

 • Raktárkészlet
  12 db
  Cikkszám
  111100130
  Tömeg
  130 g/db
Webáruház készítés