Felszabadító technikák elektronikus füzet

Felszabadító technikák elektronikus füzet

A Felszabadító technikák elmozdulásokat tesznek lehetővé azon az úton, melyen tervezünk, megbeszélünk, döntünk és viszonyulunk egymáshoz. Egyszerű és lényeglátó technikái erőteljes és mély eredményhez segítenek hozzá.

A füzetet pdf formátumban e-mailben küldjük el.

Módszertan
nettó: 6 272 Ft; bruttó:6 586 Ft
A vásárlás után járó pontok: 99 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Prezentációk, irányított beszélgetések, nyílt viták, helyzetjelentések és ötletelések. Öt tipikus technika, amelyek hétköznapjainkat, kapcsolódásainkat, csoportos munkáinkat meghatározza, irányítja. A Felszabadító technikák ehhez az öt hagyományos megközelítéshez nyújtanak 33 különféle módszert.

Bármelyik Felszabadító technika beépítése pozitív hatással lehet egy megbeszélés alakulására. Együttes, rendszeres alkalmazásuk pedig akár az egész szervezetben is gyökeres változásokat eredményezhet.

A Felszabadító technikák alkalmazásával már az első pillanattól apró elmozdulásokat tapasztalhatunk abban, ahogy másokkal találkozunk, tervezünk, döntést hozunk, kapcsolódunk egymáshoz azáltal, hogy felhasználóinak olyan facilitatív erőt is kölcsönöznek, ami korábban jellemzően csak a terület szakértőinek volt kiváltsága.

A hagyományos offline megbeszéléseken túl a legtöbb Felszabadító technikáka virtuális meetingeken, online konferenciabeszélgetéseken is könnyedén bevethető. 

Adatok
Termék típus
Oktatási kiadványok, fejlesztő kártyák
Cikkszám
11110470
Vélemények
Webáruház készítés
paypal cellum_masterpass simplepay_hu_v2