Új jelszó kérése
Termék részletek


The Graphic Facilitator Guide

The Graphic Facilitator Guide
 • The Graphic Facilitator Guide
 • The Graphic Facilitator Guide
 • The Graphic Facilitator Guide
nettó: 8 613 Ft; bruttó:9 043 Ft

Német nyelven
306 oldal
 • Termékleírás:

  A grafikus facilitáció egy csoportmunkát segít, azáltal, hogy élőben írják/jegyzetelik és rajzolják a beszélgetésüket. Hatékony segítő eszköz, mert az emberek érzik, hogy figyelnek rájuk, meghallgatják őket, segít kidolgozni a csoportnak egy közös álláspontot, és lehetővé teszi, hogy láthassák és érzékelhessék munkájukat egy korábban nem tapasztalt módon.
  A könyv 25 útmutató tanácsával, képessé válsz a figyelmes hallgatásra, a kritikus gondolkodásra, és a gyors rajzolásra, hogy elkészüljön a nagyszerű munkád.

  A szerzőről

  Brandy Agerbeck, 1996 óta grafikus jegyzetelőként, beszélgetések konceptuális térképeit készíti. Ezek a nagyméretű ábrák – helyszínen rajzolva – segít az ügyfeleknek eligazodni a találkozókon, workshopokon, konferenciákon. Ezen a területen Brandy úgy ismert, mint egy térbeli szupersztár, és az összefoglalás megszállottja. Egy életfogytig rajzoló lelkes híve annak a véleménynek, hogy a rajzolás egy eszköze a gondolkodásnak. Még többet is olvashatsz Brandyről, a grafikus jegyzetelésről a GraphicFacilitator.com –on


 • Cikkszám
  85000413
  Tömeg
  1 kg/db
Webáruház készítés