LW-X Graphic Wall, 4 elemes grafikai tábla antracit filc

LW-X Graphic Wall,  4 elemes grafikai tábla antracit filc

Mutassa be vizuális prezentációit a GraphicWall LW-X kezdőkészlettel, amelyet az ideális megjelenítési megoldást kereső szakemberek számára terveztek. A nagyvonalú, közel 3 méteres munkafelülettel és a választható karton vagy laminált filcszövet felülettel ez a készlet rengeteg helyet kínál ötletei bemutatásához.

 

Összeszerelés: videó

 

nettó: 641 700 Ft; bruttó:814 959 Ft
A vásárlás után járó pontok: 12 224 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Moduláris kialakítás:
Az LW-X egy sokoldalú és hordozható falrendszer, amely kompakt méretekre szétszedhető a kényelmes szállítás érdekében. Innovatív bedugható/csavaros technológiájával gyorsan és egyszerűen összeszerelhető.
Négy táblaelemből áll, amelyeket az Ön által választott kartonból vagy filcborítású keményhablemezből készítenek. A négy részre osztott LW-X 2,96 m munkaszélességet biztosít. Minden táblaelemnek van egy kényelmes alsó tálcája, hogy a markerek könnyen elérhetőek legyenek.


LW-X tartozékok:
A Neuland LW-X egyedi megoldást kínál azáltal, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármikor rugalmasan bővítsék munkaszélességüket. Az egyes táblaelemek külön vásárlásának lehetőségével az LWX képes alkalmazkodni az Ön változó igényeihez. Ezenkívül a termékcsalád olyan praktikus kiegészítőket is tartalmaz, mint a papírtekercs eszköz, tekercstartók, FlipChart papírpárna tartó és hordtáskák, így átfogó és kényelmes választás a különféle professzionális igényekhez.


A készlet tartalma:
4 db táblaelem S004 ezüst kerettel
Tábla felületi lehetőségek: fekete karton vagy laminált antracit filcszövet
1 keretvég készlet
2 Állványláb
Munkaszélesség: kb. 2,95 m
Magasság: 182-207 cm (6 állítható magasságú)
Bruttó tömeg: 17 kg (karton), 19 kg (filc)

Hasonló termékek
Adatok
Választott típus
4 elemes
Cikkszám
01324101
Tömeg
42 kg/db
Vélemények
Webáruház készítés
paypal cellum_masterpass simplepay_hu_v2