Új jelszó kérése

Hírek

2018.10.17 11:59
Ezeknek a termékeknek nem fogtok tudni ellenállni!

Előre szólunk, hogy ez a hírlevél veszélyes lesz! Ugyanis olyan termékeket mutatunk most nektek, amelyeknek nem fogtok tudni ellenállni. Még csak most érkeztek webshopunkba, de mi már imádjuk mindet!

Metál az ész!

Nem elég, hogy a Neuland No.One® Markerekből van ecsethegyű, vágott hegyű, cserélhető hegyű, szürke, bőrszínű, szeder és fekete szederszínű, fekete, fehér, piros, rózsaszín, sárga, online boltunkba megérkeztek a metáll színek is! A vizualitás tényleg új értelmet nyer! Próbáljátok ki, különösen fehér, barna, de leginkább fekete papíron - mint például a Neuland® BlackPad - tűnik ki igazán a színhatásuk. De nem is szaporítjuk tovább a szót, egy próba és garantáltan ti is odalesztek.

Önfejlesztés játék közben

Az Insprire kártyák nem csak az önfejlesztés eszközei lehetnek – ahogy korábban már bemutattuk őket - , hanem kiváló társasági, csoportos játékként is használhatók. A termékcsalád új tagja, az Inspire Szerepjáték is elérhető már a webshopban. Gurmai Gergely, az új kártyacsomagokkal azoknak kíván segítséget nyújtani, akik az alapjátékban még nehezen beszéltek magukról.

Azzal, hogy a játékosok elképzelt karakterekbe helyezkedve mesélhetnek, csökkenti a magamról beszélés okozta belső nyomást, valamint új perspektívákat is adhat, ha belehelyezkedhetnek olyan karakterekbe, akik egészen más életet élnek és más szemmel látják a világot. A kártyák egy összetett célkitűző gyakorlat letisztult modelljét ábrázolják: kivé szeretnék válni? Miért szeretnék az lenni? Mi kell hozzá? A csomagban található üres kártya segítségével elkészíthetjük saját karakterkártyánkat. Ez motiválóan hathat a mindennapokban, nem is csoda, hogy sokan a pénztárcájukban hordják saját kártyájukat.


Aktuális tippek neked:

Rendelés a hosszú hétvégén

Bár irodánk és bemutatótermünk október 29-től november 4-ig zárva tart, webshopunkból ez idő alatt is zavartalanul tudtok rendelni. A leadott rendeléseket viszont a megszokottnál hosszabb idő alatt tudjuk feldolgozni, köszönjük a türelmeteket.

Action Learning - még van pár hely!

A november 5-én kezdődő, három napos Akciótanuló csoport tréningünkre még van egy-kettő szabad helyünk. Egy dinamikus és összetett kiscsoportos folyamat, ami sokak szerint az elmúlt ötven év egyik legjelentősebb újítása a menedzsment és szervezetfejlesztés terén.

Nemzetközi Facilitációs Hét

Bár mikor ezt a hírlevelet olvasod már elkezdődött a Nemzetközi Facilitációs Hét, de érdemes még böngészni a programok közül és kiválasztani egyet a szuper programok közül. Még több info itt: facilitacio.hu.

Webáruház készítés