Új jelszó kérése

Hírek

2018.09.06 10:35
Fejleszd magad, játssz és légy részese egy rekordnak! Inspire Day szeptember 29-én!


Pár hónappal ezelőtt már bemutattuk nektek az Inspire kártyákat, most pedig arra bíztatunk titeket, hogy csatlakozzatok ti is a szeptember 29-ei Inspire Day-hez és legyetek részesei egy izgalmas rekordnak!

Mielőtt belevágnánk ennek az izgalmas eseménynek a részletezésébe, gyorsan összefoglaljuk nektek, miben is lehetnek segítségetekre a webshopunkban is kapható Tudatos Szokások Kártya és a Siker Rituálék címet viselő személyiségfejlesztő eszközök. A Gurmai Gergely által megálmodott alapjáték célja, hogy megismerjük saját szokásainkat. Játék közben kérdéseket kapunk, válaszainkkal pedig megfogalmazunk olyan gondolatokat a saját szokásainkról, amiket eddig vagy egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán tettünk meg. Ezek önmagunknak és másoknak is inspirációul, útmutatásul szolgálhatnak. Amikor tisztábban látjuk a szokásinkat, könnyebben tudjuk a célok elérését támogató tettekké alakítani őket.

Na, de mi is az az Inspire Day? „

Négy évvel ezelőtt egy nemzetközi diákszervezet világkonferenciáján 20 fővel játszottuk a játékot. Nagyon jó volt látni az aktivitást és azt, hogy a játékosok milyen jó hatással vannak egymásra! Még abban az évben meghirdettem az első Inspire Day eseményt, aminek az volt a célja, hogy megdöntsük ezt a 20 fős „világrekordot”. Velem együtt 21-en voltunk, úgyhogy sikerült ” – mondja Gergő. Gergő és az Inspire kártyát ismerők lelkesedése töretlen, sőt, évről évre egyre többen csatlakoznak az Inspire Day-hez. Első évben 21-en játszottak egy helyen, második évben már 4 európai városban összesen 48 játékos vett részt az eseményen, tavaly pedig a világ 11 pontján játszottak, az angolul és olaszul is elérhető játéknak köszönhetően Zürichből, Oslóból, San Diegóból és persze Budapestről összesen 65-en csatlakoztak. Mint minden évben, úgy idén is a duplázás a cél.

Hogy csatlakozhattok?

Az Inspire Day egyik legnagyobb előnye a rugalmasság, így szeptember 29-én a nap bármely szakában lehet csatlakozni az eseményhez. Ha szívesen szerveznétek saját játékot, írjatok az info@liveyourdream.hu címre, szervezzetek magatok köré néhány barátot és indulhat is a játékos önfejlesztés. Ha pedig csak egyszerűen becsatlakoznátok egy játékba, akkor nézzétek meg az Inspire Day honlapján a lehetséges helyszíneket, a részvétel mindenhol ingyenes! Az esemény Facebook oldalán a szervezők várják a játékok közben készült fotókat, valamint lehetőséget biztosítanak a játékosoknak arra, hogy kapcsolatba lépjenek egymással. Ne feledjétek, még ti is csatlakozhattok! Döntsük meg együtt a tavalyi 65 fős rekordot és legyünk részesei együtt egy szuper izgalmas kalandnak!


Aktuális tippek neked:

Facilitációs hét idén először
Október 15-től 21-ig kerül megrendezésre itthon a Facilitációs Hét, amelynek célja a facilitációs technikák változatos eszköztárának megismertetése. Itt olvashatsz róla bővebben!

Őszi tréningajánló

Most már hivatalosan is beköszöntött az ősz, ezzel együtt pedig elindulnak izgalmasabbnál izgalmasabb tréningjeink. Böngésszétek át a naptárt a részletekért, biztosan találtok kedvetekre valót!

Webáruház készítés