Új jelszó kérése

Hírek

2018.07.31 9:38
Alakítsd munkafalad kedved szerint! Tudj meg mindent az innovatív fali fehértábláról!

Ismerd meg a ProcessWall Whiteboard-ot, az innovatív mágneses fehértábla-rendszert, amely egyszerű és rendkívül hatékony munkafelületet biztosít!

Mi ez?

Gyakran előfordul, hogy egy munkahelyen nincs megfelelően felszerelt helyiség egy-egy projektmegbeszélésre, nincs elegendő flipchart vagy szúrkatábla a közösen alkotott anyagok megjelenítésére. Ilyen esetben is jó választás lehet a ProcessWall innovatív mágneses, acél fali-fehértábla. Nagyon könnyen tudod csavarokkal falra szerelni, tetszőlegesen variálhatod a táblaelemeket, így számtalan módon és méretben kombinálhatóak.

Miért különleges?

Ráadásként a fehértáblára egyszerűen rögzíthető a ProcessWall Pinboard, vagyis szúrkatábla mágneses csíkokkal, így a Pin-It, szúrható moderációs kártyákkal is könnyedén dolgozhatsz csoportoddal. A tábla-elemekhez filctolltartó tálcák is tartoznak, de feldobhatod a praktikus ringos® mágneses filctollgyűrűkkel is, így néhányat a kedvenc színeidből könnyedén kéznél tarthatsz. A többi filctollat pedig helyezd a táblára rögzíthető Mágneses Dobozba. Tervezd meg tárgyalód, tréningtermed falát kreatívan, egyedi módon!

Ezeket a termékeket ajánljuk hozzá!

Megfelelő használattal sokáig karban tarthatod tábláidat, ezekhez ajánljuk az úgynevezett mágikus radírt vagy a mágneses táblatörlőt, amelyeket kifejezetten fehértábla tisztításához használhatsz.

Markerek és filctollak tekintetében határ a csillagos ég, ahogy a Pin-It és a Stick-It moderációs kártyák terén is.

Webáruház készítés